Uitslagen 2014-2015

Bekijk hier de recente uitslagen van dit voetbalseizoen.

Wedstrijdschema's

Kijk bij de team pagina voor het programma.

Welkom op de internetsite van v.v. Walram te Valkenburg aan de Geul. Hieronder ziet u het laatste nieuws wat aan alle leden en bezoekers gericht. Maar er is ook nieuws per team. Maak u keuze boven in het menu. Tevens is het ook mogelijk om onze vereniging te volgen via Twitter(@vvWalram).

Mooie derby's in nieuwe Vierde Klasse A

Geschreven door secretariaat on vrijdag 03 juli 2015 08:44.

Walram 1 krijgt in de nieuwe Vierde Klasse A een aantal mooie derby's. Oude tijden herleven met de hernieuwde kennismaking in competitieverband met de buren uit Hulsberg en Schimmert. Heel bijzonder wordt de ontmoeting met SV Geuldal, de nieuwe fusieclub van kampioen en promovendus Struchter Boys en Wijlre. De voor het grootste deel uit de directe omgeving van de regio Maastricht bestaande competitie, is met deze nieuwe Heuvelland derby's voor de Valkenburgse supporters veel aantrekkelijker geworden. De mannen van nieuwbakken trainer Jordy Reneerkens kunnen de borst nat maken met deze echte uitdagingen.

De Vierde Klasse A bestaat uit: Daalhof, De Heeg, Keer, Partij, RKASV, RKHSV, RKVCL, RKVVL/Polaris, SCG, SV Hulsberg, Schimmert, Sportclub Jekerdal, SV Geuldal en Walram. De goede lezer merkt op, dat de competitie van 12 naar 14 ploegen is gegroeid.

juli

Nieuwe keuken in de kantine

Geschreven door secretariaat on woensdag 01 juli 2015 14:06.

"De Boys"-vrijwilligers Marcel Meijers, Jef Wessels, Hay Deguelle, Omer Dedic, Raymond en Jef Amory, Barry en Phon Hendriks zijn bezig met een totale metamorfose van de oude keuken. De gehele oude keuken is gesloopt en tot op het bot gestript. Ook wordt de verouderde achterwand van het buffet totaal vernieuwd. De werkzaamheden vorderen voorspoedig en het tegelwerk, leidingen en bekabeling zijn al aangebracht. Prima staaltje werk tot dusver!

De komende weken wordt een geheel nieuw keukeninterieur met bijpassende apparatuur geplaatst. Zoveel mogelijk wordt het werk in roestvrijstaal RVS uitgevoerd. Ook de nieuwe contour van de achterwand van het buffet is al zichtbaar; hiervoor zijn verrassend fraaie steigerplanken gebruikt. Bouwmeester Marcel Meijers zal met bestuurslid accommodaties Jean Ramaekers en zijn "Boys" de komende weken nog een fraai staaltje werk laten zien. Bedoeling is dat alles bij de seizoenstart eind juli doch zeker met het jubileum wordt opgeleverd.

Het project is financieel mede mogelijk gemaakt door een bijzondere geste van HANOS Valkenburg in samenwerking met voorzitter John Pisters.

En niet te vergeten onze vrienden van Walram.

keuken 1keuken 2

Kantine krijgt verfbeurt

Geschreven door secretariaat on woensdag 01 juli 2015 13:53.

In vaak warme en momenteel zelfs tropische omstandigheden zijn Lou van Berlo en Cor Strijbosch afgelopen dagen gestart met groot verfonderhoud van met name de kantine en het houten buitenwerk van de kleedaccommodaties (deuren en kozijnen). Er is geschuurd, geplamuurd en veel schade hersteld; veel staat inmiddels al in de grondverf. Straks volgt het aflakken, waarbij zowel voor het binnen- als buitenwerk voor het eerst gebruik wordt gemaakt van de clubkleuren rood/wit. Straks straalt het gebouw weer als nieuw dankzij de energieke inzet van deze super vrijwilligers.

verfkarwei Louverfkarwei Cor

Zomeronderhoud heggen sportpark

Geschreven door secretariaat on woensdag 01 juli 2015 13:41.

In opdracht van de gemeente heeft Monsdal Buitenbeheer afgelopen week alle heggen naar de hoofdentree aan de Oosterweg en nabij de kleedaccommodatie mooi strak geschoren. Met groot en bijzonder materiaal zijn de hele dag drie medewerkers aan de slag geweest om een mooi glad geschoren eindresultaat te kunnen opleveren.

Het snoeiwerk aan de resterende heggen binnen het sportpark is een taak voor de vereniging zelf. Gisteren is Jean Ramaekers met de eerste snoeibeurt gestart ter hoogte van de verpleegkliniek. Met deze actie hebben de buren van Valkenheim ook weer vrij zicht op de voetbalweide. Jean kan gerust nog een aantal vrijwilligers gebruiken.

snoeibeurt 1snoeibeurt 2

Walram D3 alsnog Kampioen

Geschreven door Desiree Ruygh on woensdag 01 juli 2015 10:34.

Na een spannende ontknoping is Walram D3 alsnog
kampioen geworden.
Na in de voorjaars klasse als 1e te zijn geëindigd en daardoor
een klasse hoger zijn gaan spelen zijn ze ook nu weer kampioen geworden.

Chapeau mannen, top gedaan.IMG-20150701-WA0003

IMG-20150701-WA0001

VV Walram 75-jaar

Geschreven door Desiree Ruygh on woensdag 24 juni 2015 17:17.

poster

Rabobank hoofdsponsor VV Walram 75 jaar

Geschreven door secretariaat on woensdag 17 juni 2015 17:10.

Jeugdindeling seizoen 2015-2016

Geschreven door Desiree Ruygh on dinsdag 09 juni 2015 18:42.

Vernieuwde versie 18 juni 2015 de indeling van het nieuwe seizoen klik hier

09-092015